Britisk flag English version​

Papuga Bus er igen kåret som Årets Turistbusselskab

Så er det officielt!


​Papuga Bus er igen kåret som Årets Turistbusselskab

Ved Danish Coach Award, der løb af stablen fredag den 23. februar i Herning Messecenter, er Papuga Bus igen blevet kåret som vinderen af Årets Turistbusselskab 2018.

Komiteen har tildelt Papuga Bus prisen på grund af deres fokus på at skabe unikke serviceoplevelser, der gør en forskel for kunderne. Disse tager udgangspunkt i:

  • Serviceinnovation,
  • Miljørigtig virksomhedsdrift og
  • Fokus på chaufføruddannelser

Alt sammen med henblik på at skabe kundetilfredshed og kundekomfort, men i særdeleshed også medarbejdertrivsel - for medarbejdernes arbejdsglæde smitter af på kunderne.

”Vi er alle utroligt beærede over igen at få denne store anerkendelse. I hverdagen arbejder vi kun ud fra et fokus ”En klasse bedre” og det forpligter! Æren for titlen går derfor til vores stab af kompetente og servicemindede chauffører, vores tekniske afdeling og vores velfungerende kørselskontor. Vi kan nemlig ikke udleve serviceinnovation som service, sikkerhed og præcision uden deres engagement og erfaring”, udtaler direktør Peter Papuga.

Samtidig vil jeg takke komiteen for deres store indsats for kontinuerligt at højne standarden i branchen. ”Vi er i et presset marked, hvor det er vigtigt, at vi konstant kvalitetsudvikler os samlet som branche og holder fokus på videreuddannelse af vores medarbejdere, serviceinnovation og miljø for også fremtidigt at kunne opfylde de stadigt stigende forbrugerkrav”, udtaler Peter Papuga.

Papuga Bus er blevet valgt af en uafhængig komite med repræsentanter fra Danmarks Rejsebureauforening, Tourism in Skåne, Center for Turism and Cultural Management CBS, Tysk Turist Information, Invio, Turistvognmændenes Arbejdsgiverforening og Danske Busvognmænd.

Papuga Bus A/S råder i dag over en af Danmarks mest moderne vognparker og leverer meget omfattende kørselsopgaver for bl.a. Højmark Rejser, Riis Rejser, Ruby Rejser samt Marathon Travel Club.

For yderligere information, kontakt direktør Peter Papuga på tlf. 75 85 85 88.

Har du en forespørgsel?

Har du en forespørgsel og vil kontaktes, eller har glemte sager, så udfyld formularen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Køreplanen er lagt for nyt landsdækkende busselskab
Fire private busselskaber planlægger at fusionere under navnet Vikingbus og skabe en af Danmarks førende operatører med cirka 450 busser, der udfører alle former for bustransport i Danmark og i udlandet. Polaris vil indtræde i ejerkredsen ved fusionen.
Læs hele nyheden
Papuga Bus er igen kåret som Årets Turistbusselskab
Ved Danish Coach Award, der løb af stablen fredag den 23. februar i Herning Messecenter, er Papuga Bus igen blevet kåret som vinderen af Årets Turistbusselskab 2018.
Læs hele nyheden

4,8 ud af 5 stjerner på Facebook

Vi har den 13/8 været på en rejse til Prag med Riis rejser, vi kørte i en super Papuga bus og med en helt fantastisk chauffør, nemlig Mikkel, hans måde at køre på er simpelthen enestående, hans ro og evne til at håndtere bussen var bare så betryggende at vi kunne slappe af og nyde turen hele vejen......tusind tak for det...

mvh Alice og Kaj fra Tjæreborg

Kaj Christensen

Vi har lige været i Vestnorge med Lars i vogn 24 og Karl fra De Graa Busser.
Topprofessionel chauffør, der udviser stort hensyn til både sine passagerer og til sine medtrafikanter.
Når man selv er chauffør, bemærker man jo enhver fejl, andre begår.
Lars kørte eksemplarisk, så intet negativt at bemærke.

Steen Ahlmann Jensen

Jeg var på Bornholm i sidste uge med Gislev Rejser, som Papuga kører for. Jeg beundrede isse chauføren, da han kørte i de smalle gader i de små byer på Bornholm. Det var en dejlig tur. Tak for det.

Lidia Andersen​

4,4 ud af 5 stjerner på Google​

1. Klasses busrejser... 👍

Rene Gertsen

Fantastiske nye busser og gode erfarne chauffører, der kører sikkert og behageligt

H Hedegaard

Super professionelt firma med god service og gode, flotte og behagelige busser

Per Thomsen

​Find os​

Bustur

Mulighederne er mange, og hos Papuga Bus glæder vi os til at byde velkommen til endnu en sæson.

Se vores katalog for 2019 her​

"De er en klasse bedre end andre"

★ ★ ★ ★ ★​ ​-Kurt Rauff

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 50 anmeldelser fra Facebook